П`ятниця, 26.04.2024, 15:50
Вітаю Вас Гість | RSS

Зараз онлайн

Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Статистика
Коментарiї: 444
Новини: 18
Файли: 404
Статей: 6
Теги

Головна » 2013 » Жовтень » 13 » "Алхіміка" Коельйо знову перевидадуть українською
14:25
"Алхіміка" Коельйо знову перевидадуть українською

Український переклад "Алхіміка" Пауло Коельйо вийде до 25-річчя твору. Цей роман став відправною точкою, як в житті самого письменника, так і в житті багатьох його шанувальників. "Алхімік" займає одну з перших позицій у ряді бестселерів усього світу та протрималась у списку бестселерів The New York Times більш ніж 270 тижнів.

В Україні книга надійде у продаж на початку грудня. Роман вийде друком у видавництві "Клуб Сімейного Дозвілля".

Видавцям вдалося отримати права на український переклад, який тривалий час належав одному з російських видавництв й не публікувався. Невдовзі, після тривалої відсутності у продажу, читачі знову зможуть читати найвідоміший твір Пауло Коельйо в перекладі українською від Віктора Шовкуна та новому поліграфічному оформленні.

В цьому році почесним гостем на Франкфуртській книжковій ярмарці стане один з найяскравіших письменників Бразилії - Пауло Коельйо. Його книжки перекладені на більш ніж 80 мов світу, продані накладами більш ніж 150 мільйонів примірників в більш ніж 200 країнах світу. Представники видавництва особисто зустрінуться з Пауло Коельйо під час Франкфуртського ярмарку для того щоб презентувати нове оформлення "Алхіміка".

Франкфуртський міжнародний книжковий ярмарок відбудеться з 9 по 13 жовтня в Німеччині.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/culture/_najvidomishu-knigu-koeljo-znovu-perevidadut-ukrajinskoyu/519601">Gazeta.ua</a>

Переглядів: 1119 | Додав: Lilless | Теги: Алхіміка Коельйо знову перевидадуть | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Профiль
Міні-чат